Het appartement bevindt zich in een 2 eeuwen oude boederij van de Lijster en de Vink oude elementen zijn zoveel mogelijk in takt gehouden maar aangepast aan onze moderne eisen.Eén lichte gezellige zit/slaapkamer kamer bevindt zich beneden; eventueel uit te breiden met een kleinere slaapkamer op de zolder ( totaal ruimte voor max. 4 volwassenen voor kinderen zijn extra matrassen te regelen). 

Met een eigen keukentje en badkamer en een extra zitkamertje een plek om comfortabel korter of langer te vertoeven.

 

Gasten Toegang

De gasten hebben een eigen voordeur die sporadisch door de bewoners gebruikt zal worden. Op het landgoed zijn allerlei prettige plekken o.a. aan de prachtig gelegen zwem- vijver. Ook is er een houtgestookte sauna waarvan in overleg gebruikt gemaakt kan worden.

 

Interactie met Gasten

U kunt hier net zo privé zijn als u wilt. Heeft u vragen of wensen , dan kunt u die altijd stellen. Vindt u het leuk als we een avond voor u koken, laat ook dat weten. Wij verhuren uitsluitend als we er zelf ook zijn.

 

De Buurt

De boerderij ligt aan de Langbroekerwetering die bekent staat als "De Nederlandse Loire" om z'n vele kastelen die hier langs liggen. 

Er zijn prachtige fiets- en wandelroutes direct vanuit huis en ev. kano's om een rondje via de Kromme Rijn te peddelen. 

Op 4 km. afstand ligt Wij bij Duurstede.Een gezellig oud stadje,bekend uit de Romeinse tijd.

 

Vervoer

Er is ruim parkeermogelijkheid. Mocht u met openbaar vervoer komen, laat het ons weten, wij halen u van de bus.