Mooie Vrouw!
Wil jij weer volop stromen, in contact komen met je innerlijke wijsheid, je bron van creatie, je passie,
je vuur, je sensualiteit, je liefde en je zachtheid.....

Ga jij met ons mee op deze helende reis waarin de baarmoeder centraal zal staan.

Gedurende deze dagen zullen we gebruik maken van rituelen, womb healing, dans, trancedans, stemwerk, yoni-release en jade ei en de Rite of the Womb tijdens een zweethutritueel. 

Dive into the Womb: Met diepe wijsheid vanuit onze baarmoeder als uitgangspunt gaan we op reis in ons lichaam, van daaruit zullen we onze pijnpunten en blokkades aankijken en integreren.

Om op diepe laag ons lichaam en behoeftes ontdekken wat we nodig hebben om weer te openen en zacht te worden, steeds in contact en verbinding met onszelf. We gaan lagen aan die diep verborgen liggen zodat we ons bewust worden wat er leeft in ons lichaam. Zodoende komen we in contact met onze sensualiteit en worden ons bewust van de knelpunten en verkrampingen (versluieringen) die we met ons mee dragen die ons ervan weerhouden om volledig in onze kracht te gaan staan. 

Samenwerking:
Wat ons bindt is de  ontdekkingstocht naar onze Vrouwelijke essentie.

We delen een diepe interesse naar Vrouwelijke Wijsheid dat zich heeft gemanifesteerd in lichaamswerk maar ook in de diepgewortelde cultuurgeschiedenis en antropologisch onderzoek.
Beide zijn we letterlijk op reis gegaan naar verschillende culturen. Daar hebben we de kracht van rituelen  en contact met de natuur ervaren.

Tevens delen we de levensreis van het Hieros Gamos en geven we samen jaartrainingen voor vrouwen,
Dive into the Womb en Dive into the Sacred Feminine.
Onze gezamenlijke website is Sacred Union

 

Over Christa Schot:
Na meer dan 15 jaar globetrotten ben ik nu hier, en terug in Nederland. Ik leefde als antropologe in de jungle van Siberut en in ‘n klein dorpje op Bali, werkte jaren als reisbegeleider, als duikinstructeur en op houten zeilschepen; een vrij leven vol avontuur. Dit leven, in zoveel vormen anders dan het bekende, heeft me afpelt, vrijgemaakt ….tot er alleen ik en mijn naakte Zelf over was. Mijn levensavontuur was niet alleen naar buiten maar ook naar binnen; het heeft me bij mijn eigen innerlijke wijsheid gebracht, MIJ herinneren in mijn diepste wezen. Vrouwen, rituelen en reizen zijn mijn passie. Met Sacred Woman help ik jou her-inneren wie jij in wezen bent. Samen gaan we op reis naar je innerlijke kracht, liefde en wijsheid en thuis komen in je essentie, your Divine Feminine. Ik geef massages, rituelen, trainingen en workshops.
Lees hier meer over Christa en haar werk


Over Loylou van Asbeck:
Gepassioneerd danser, moeder van 4 pubers, levensreiziger en geliefde.
Dans is mijn medicijn, beweging is de taal van het lichaam en zegt vaak meer dan duizend gesproken woorden. Door mijn interesse in verschillende culturen en gedurende mijn reizen kwam ik in contact met rituelen, deze zijn een waardevolle plek gaan innemen in mijn leven.
Massage en healing waren voor mij een natuurlijke weg vanuit de beweging om altijd alles en iedereen met elkaar in verbinding brengen. Bij Sachamama neem ik je mee in de dans en op levensreis.
Lees hier meer over Loylou

Hieronder de thema’s die voorbij zullen komen de verschillende zaterdagen.

Dans, meditatie, massage, inquiry en rituelen zullen de basis vormen van de jaartraining
18/11 Maken we contact met de cirkel. Maken we contact met de bron en zal een dag zijn om het zaadje te planten als basis voor het jaar, een moment om je  intenties uit te spreken voor de jaartraining. Een dag met Dans, meditatie en creatie.
16/12 Healing the Motherwound. 
Met o.a. Inquiry en trancedans
 
20 en 21/01 Een weekend waar we ons verbinden met de baarmoeder in vele facetten.
Yoni, hart en baarmoederopstelling zullen aan bod komen.
17/02 Dag rond de Yoni en het Yoni-ei 
17/03 Terugkeer naar de baarmoeder. 
Zweethut dag met o.a. een wombhealing in de hut.
14/04 Werken met de innerlijke Shiva/Shakti, 
balans man/vrouw zijn 
19/05 Het innerlijk en uiterlijk Heilig huwelijk 
Laatste dag nader te bepalen via datumprikker Afronding, integratie, viering, terugkijken en bekrachtigen van het jaar middels een ritueel

Bijdrage:         1097€ p.p.

Sisterkorting:   Bij iedere vriendin/Sister die je aanbrengt krijg je 50€ retour 

Bedrag is inclusief overnachting en eten gedurende het weekend in januari en de zweethut in maart

Data:

2017 - 18/11, 16/12

2018 - 20 en 21 /01, 17/02, 17/03, 14/04, 19/05 en een nader te bepalen dag in juni