“My temple is my body
My world around me my altar
My words are prayers
Every thought an intention
My actions rituals
To manifest all that will be
I am sacred
I am divine”

~Ara

Prachtige Vrouw!      
Stel je voor…

Je verbinden in een heilige cirkel van Sisters, je openen in alle kwetsbaarheid en jezelf laten zien, precies zoals je nu bent en daarin totaal ontvangen en geëerd te worden.
Je te herinneren wie je in wezen bent; a Sacred Woman.

Een jaar waarin we het avontuur aangaan om te duiken in de Sacred Feminine, met onze voeten hier op Aarde, verbonden met het goddelijke en in contact met het dagelijks leven.

We gaan de schoonheid, de wijsheid en de stem van onze baarmoeder en yoni weer horen. We luisteren naar het verhaal van onze borsten en we gaan op onderzoek naar de rauwe en en schitterende kanten van de heilige sexualiteit. We geven gehoor aan de roep om onszelf weer volledig te belichamen.

Wanneer we steeds weer in die contact durven zijn met de spiegels waar er stukken haken of vastzitten in het leven, we ons daarmee werkelijk durven verbinden door ten diepste te gaan voelen zijn we meestal weer in staat om ook los te laten. Dan gaat het weer stromen en komt er levensenergie op gang.

Ook wij zijn vrouwen onderweg en nemen je graag mee op onze levensreis. Ga je mee?

Samenwerking
Wat ons bindt is de  ontdekkingstocht naar onze Vrouwelijke essentie.

We delen een diepe interesse naar Vrouwelijke Wijsheid dat zich heeft gemanifesteerd in lichaamswerk maar ook in de diepgewortelde cultuurgeschiedenis en antropologisch onderzoek.
Beide zijn we letterlijk op reis gegaan naar verschillende culturen. Daar hebben we de kracht van rituelen  en contact met de natuur ervaren.

Tevens delen we de levensreis van het Hieros Gamos en geven we samen jaartrainingen voor vrouwen, 
Dive into the Womb en Dive into the Sacred Feminine.
Onze gezamenlijke website is Sacred Union

Over Christa Schot:
Na meer dan 15 jaar globetrotten ben ik nu hier, en terug in Nederland. Ik leefde als antropologe in de jungle van Siberut en in ‘n klein dorpje op Bali, werkte jaren als reisbegeleider, als duikinstructeur en op houten zeilschepen; een vrij leven vol avontuur. Dit leven, in zoveel vormen anders dan het bekende, heeft me afpelt, vrijgemaakt ….tot er alleen ik en mijn naakte Zelf over was. Mijn levensavontuur was niet alleen naar buiten maar ook naar binnen; het heeft me bij mijn eigen innerlijke wijsheid gebracht, MIJ herinneren in mijn diepste wezen. Vrouwen, rituelen en reizen zijn mijn passie. Met Sacred Woman help ik jou her-inneren wie jij in wezen bent. Samen gaan we op reis naar je innerlijke kracht, liefde en wijsheid en thuis komen in je essentie, your Divine Feminine. Ik geef massages, rituelen, trainingen en workshops.
Lees hier meer over Christa en haar werk


Over Loylou van Asbeck:
Gepassioneerd danser, moeder van 4 pubers, levensreiziger en geliefde.
Dans is mijn medicijn, beweging is de taal van het lichaam en zegt vaak meer dan duizend gesproken woorden. Door mijn interesse in verschillende culturen en gedurende mijn reizen kwam ik in contact met rituelen, deze zijn een waardevolle plek gaan innemen in mijn leven.
Massage en healing waren voor mij een natuurlijke weg vanuit de beweging om altijd alles en iedereen met elkaar in verbinding brengen. Bij Sachamama neem ik je mee in de dans en op levensreis.
Lees hier meer over Loylou

 

Waarin onderscheiden Dive into the Womb
en Dive into the Sacred Feminine zich


Dive into the Womb
: Met diepe wijsheid vanuit onze baarmoeder als uitgangspunt gaan we op reis in ons lichaam, van daaruit zullen we onze pijnpunten en blokkades aankijken en integreren.

Om op diepe laag ons lichaam en behoeftes ontdekken wat we nodig hebben om weer te openen en zacht te worden, steeds in contact en verbinding met onszelf. We gaan lagen aan die diep verborgen liggen zodat we ons bewust worden wat er leeft in ons lichaam. Zodoende komen we in contact met onze sensualiteit en worden ons bewust van de knelpunten en verkrampingen (versluieringen) die we met ons mee dragen die ons ervan weerhouden om volledig in onze kracht te gaan staan. 


Dive into the Sacred feminine
: Met het besef dat ons lichaam onze tempel is gaan we haar eren, inside out. Op ontdekkingstocht naar kwetsbare stukken. Waarbij we onszelf in de spiegel van de ander aanschouwen. Voelen wat het is om aangeraakt te worden en daardoor geraakt te worden. Het is een reis met ons eigen lichaam en leren haar kennen door aanraking door onszelf en onze Sisters. In een ver verleden werden de vrouwen met rituelen ingewijd in de tempel van Isis. Ergens diep in ons liggen herinneringen opgeslagen, ook wij zijn op weg om weer te leren ons lichaam als onze tempel te beschouwen. in deze reis ligt de opening naar de heilige seksualiteit in verbinding met onszelf en met de ander.

  

Hieronder de thema’s die voorbij zullen komen de verschillende zondagen

Dag 1 15/10

Wheel of consent
Sacred touch, awakening your divine feminine power
Creëren en van een ‘sacred sisterhood circle’

Dag 2 & 3 25 en 26/11
In the realm of the three Mary’s: uit  oeroude teachings van Moeder Maria, Maria Magdalena, en Maria Solome
Ritueel rondom heksenverbranding: erkennen en omarmen van slachtofferstukken en terug pakken van eigen kracht
Integratie en verankering van je vrouwelijke essentie en je eigen potentieel

Dag 4 17/12
Maancyclus: alles rondom je cyclus en menstruatie

Dag 5 14/01
Ode aan de baarmoeder: Womb whispering, Womb Mandala

Dag 6 18/02
Ode aan de borsten: met oa. Taoistische borstmassage

Dag 7 18/03
Ode aan de Yoni: met oa. yoni gazing

Dag 8 15/04
Ode aan de heilige seksualiteit; openen van het sensuele lichaam

Dag 9 20/05
Afronding viering, verkleden, godinnen, eren en danken

 

Bijdrage:         1097€ p.p.

Sisterkorting:   Bij iedere vriendin/Sister die je aanbrengt krijg je 50€ retour 

Early Birds: 
Wanneer je boekt en betaald voor 01/07/2017 is je bijdrage 995€ p.p.
Wanneer je boekt en betaald voor 01/09/2017 is je bijdrage 1045€ p.p.

Bedrag is inclusief overnachting en eten gedurende het weekend in november.

Data:
2017 - 15/10, 25&26/11, 17/12
2018 - 14 /01, 18/02, 18/03, 15/04 en 20/05