Deep Dive into the Womb

Vrouwenweek in Frankrijk

najaar 2017

Hoe heerlijk is het om voluit te leven! Wakker te worden tot in al je cellen. Door diep in je vrouwelijke essentie te duiken en de juicyness van je eigen lichaam te omarmen.

Ben je bereid om af te dalen in het mysterie van je eigen baarmoeder? Te voelen wat er te voelen valt? Aan het licht te brengen wat er aan blokkades ligt opgeslagen? Je baarmoeder is jouw innerlijke bron van creatie, passie, vuur, sensualiteit, wijsheid.
Hier klinkt de stem van the Sacred Feminine, de vrouwelijke essentie. 

Van 22 t/m 27 mei duiken we diep in de baarmoeder voor de transmutatie & integratie van oude kindstukken, pijn, angst en belemmerende overtuigingen. Wanneer blokkades  aan het licht gebracht worden, kan de levensenergie weer voluit stromen en dan gaat alles mee stromen, in je lijf maar ook in je leven. Dingen vallen op zn plek, raken los of transformeren mee. Je komt aan het roer te staan van je eigen leven, omdat jij gaat samenvallen met jouw wezen, jouw zijn, gezakt in je buik en in contact met de wijsheid en waarheid van jouw baarmoeder. Je zakt in je vrouw-zijn, herinnert je weer wat dat ook weer was.

 

Womb Wisdom 

Je baarmoeder is zowel de plek van creatie en de Vrouwelijke essentie én de plek waar alle pijn, angst, stress en trauma’s worden opgeslagen. We gaan door de lagen van oude verwondingen, ontkrachtende en belemmerende overtuigingen, de onderdrukkende  <> vrije expressie van de levensenergie. Terug naar autonomie in verbinding. Openen

 

…. of  Innana

We dalen letterlijk af in de aarde, in grotten, naar de baarmoeder van moeder aarde. En hiermee dalen we af in onze eigen baarmoeder en halen weer naar het licht wat daar verborgen lag, versluierd. Die krachten worden wakker, komen tot leven. We herinneren ons weer. Levensenergie, wijsheid, kracht, liefde, vitaliteit, passie, sensualiteit, seksualiteit, creativiteit, diep innerlijk weten, authenticiteit, eigenwaarde, speelsheid, vreugde.

Helemaal terug naar de oorspronkelijke wombspace waar we allemaal vandaan komen. De plek van creatie in het Universum.

 

Restore the Sacred Temple

Het verbinden met de natuur: Wakker worden van je eigen ware natuur, seksualiteit en waarheid. Belichamen.

In een sacred temple space gaan we ons verbinden. Dit wakker worden, her-inneren, doen we niet alleen, maar samen, in contact met onze sisters. In een sistercircle. 

We  werken met:
-       rituelen
-       sharing
-       trance dans
-       systemisch werk
-       Sacred Body Awakening
-       Shakti breathing
-       Ovary breathing
-       13th Rite of Munay Ki
-       Sacred body touch: vrouwelijke sensualiteit & sexualiteit
-       Wheel of consent
En we gaan natuurlijk de prachtige natuur in.
Met de zon op je huid.
De frisse schone lucht in je longen.
Wandelen in de bossen, in een natuurlijk labyrint, en zwemmen in het Lac Montbel!

 
 


Over ons

Op onze reizen over de hele wereld zijn we op zoek gegaan naar de Vrouwelijke essentie.
De kracht van rituelen bij verschillende culturen. Onze samenwerking voelt volledig vanzelfsprekend, we vullen elkaar aan en daar waar we overlappen is er een natuurlijke ruimte voor ons beide. Wat ons bind is de diepgewortelde passie voor het leven, het werken met vrouwen, zoeken naar heelheid en de zoektocht naar een Sacred Union in onszelf en met onze geliefden.

Christa Schot: rituelen, massages en baarmoederwerk. 
Lees hier meer over Christa
Loylou van Asbeck: (trance)dans, massages, rituelen en healing. 
Lees hier meer over Loylou

Locatie:

La Borde Blanque in Colombe sur l’Hers

Aan de voet van de Pyreneeen midden in het Katharen gebied

 

Bijdrage:

1095€  Inclusief vol pension, exclusief de reis

905€ Very Early birds bij reservering en betaling voor .......

995€ Early Birds bij reservering en betaling voor .........